Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Захід в рамках проєкту ПРООН/SIDA

  29 листопада 2023 року до Збаразької громади завітали керівники ЦНАПів області та гості заходу, який відбувся в рамках реалізації в Тернопільській області проєкту ПРООН/SIDA ,,Посилене партнерство для сталого відновлення”, що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції та за сприяння Тернопільської обласної військової адміністрації — керівники провідних ЦНАПів Волинської, Рівненської та Івано-Франквської областей.

 Зустрів учасників семінару-тренінгу голова Збаразької територіальної громади Роман Полікровський, розповів історію створення відділу ,,Центр надання адміністративних послуг” Збаразької міської ради, провів екскурсію залами ЦНАПу.

 В.о начальника відділу ,,Центр надання адміністративних послуг” Збаразької міської ради Світлана Бабішевич розповіла про структуру штатного складу працівників, про послуги, які надаються через відділ. Звернула увагу присутніх на технічне оснащення ЦНАПу, яке дає можливість якісно обслуговувати громадян, значно спростити прийом документів.

  Учасники заходу оглянули Дія Центр та ознайомилися з основними правилами, вимогами, принципами безбар’єрності та доступності у роботі відділу ,,Центр надання адміністративних послуг” Збаразької міської ради.

 

 

 

Перейти до вмісту