Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Навчання молодих підприємців

Розпочато набір на програму міжнародних обмінів для соціальних підприємців Erasmus for Young Entrepreneurs. Навчання молодих підприємців відбуватиметься в досвідчених підприємців ефективного ведення бізнесу, які допоможуть опанувати навички, необхідні для успішного ведення й розвитку власної справи в ЄС. У межах цієї програми відбуватиметься навчання від 8 організацій із 7 країн — Португалії, Швеції, Польщі, Болгарії, Італії, Румунії та України. Під час програми можна дізнатися про: – розвиток бізнесу й зелену економіку; – інновації та інтернаціоналізацію; – стартапи та соціальне підприємництво; – транскордонні відносини й соціальну економіку. Учасникам компенсують витрати на житло та транспорт. Основна вимога – намір відкрити бізнес або мати досвід ведення власної справи до 3 років. Детальніше про умови можна дізнатися за посиланням

(https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/nabir-na-programu-miznarodnihobminiv-dla-socialnih-pidpriemciv-erasmus-for-young-entrepreneurs).

Проєкт «EYE4UA — Сприяння зеленому зростанню українських соціальних підприємців» Програми Erasmus for Young Entrepreneurs реалізується молодіжною громадською організацією «Нове покоління Європи» (https://www.facebook.com/neweuropeangeneration) спільно з партнерами за фінансування Європейської комісії.

Перейти до вмісту