Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, про оприлюдення проекту регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Збаразької міської ради “Про визначення робочого органу – підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у Збаразькій міській територіальній громаді»

Розробник проекту – Управління регіонального розвитку Збаразької міської ради. Основною метою розробки проекту є вибір на конкурсних засадах кваліфікованого підприємства (організації) для регулювання господарських відносин у сфері надання послуг з організації підготовки проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником проекту, протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту даного рішення, в письмовій формі за поштовою адресою: 47302, м. Збараж,Б.Хмельницького,4 ( Управління регіонального розвитку Збаразької міської ради), а також ел. адреса : reginal.roz.zbarag@gmail.com З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради за електронною адресою: https://www.zbarazh-rada.gov

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту