Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Повідомлення про проведення громадських слухань

Відповідно ст. 21 Закону України «Про врегулювання містобудівної діяльності», ст. 13, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011р. №555, рішення Ради оборони Тернопільської області № 54 від 17.05.2022 року, Збаразька міська рада повідомляє про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території для будівництва зерносховища в с. Решнівка Тернопільського району Тернопільської області» (замовник виконавчий комітет Збаразької міської ради, розробник ТОКП “Містобудівельник”), згідно рішення сесії 36аразької міської ради №VIII/22/41 від 09 травня 2023 р. «Про розроблення детального плану території»

Головною метою розробки детального плану території є обґрунтування можливості розміщення на земельній ділянці зерносховища та зміни цільового призначення земельної ділянки в с. Решнівка Тернопільського району Тернопільської області.

Громадські слухання відбудуться 02.11.2023 року о 15:00 год. в приміщенні відділу архітектури та містобудування Збаразької міської ради. Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.У громадських слуханнях можуть брати участь повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкт нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація; уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація; представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

3 матеріалами містобудівної документації ви можете ознайомитись в Збаразькій міській раді за адресою: м. Збараж, м-н Івана Франка, 1, відділ архітектури та містобудування Збаразької міської ради. За вказаною адресою ви можете надсилати пропозиції (зауваження) з 02.10.2023р. по 02.11.2023 р. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник відділу архітектури та містобудування Збаразької міської ради Золота Тетяна Вікторівна.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту