Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Проекти рішень ІІ засідання одинадцятої сесії Збаразької міської ради VIІI cкликання

  1. Проект рішення “Про надання згоди на передачу в оренду майна комунальної власності та включення об’єкту до Переліку першого типу об’єктів оренди”
  2. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення в натуру громадянам”
  3. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність”
  4. Проект рішення “Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2021 року”
    Додаток
  5. Проект рішення “Про затвердження передавального акту”
    Додаток 1
  6. Проект рішення “Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства “Збаразька центральна лікарня” Збаразької міської ради за 9 місяців 2021року”
    Додаток
  7. Проект рішення “Про редакційне уточнення адреси об’єктів (заходів)”
  8. Проект рішення “Про передачу майна відділу охорони здоров’я та соціального захисту Збаразької міської ради”
  9. Проект рішення “Про передачу майна управлінню економіки та залучення інвестицій Збаразької міської ради”
  10. Проект рішення “Про внесення змін до Збаразького міського бюджету на 2021 рік”
    Додаток 1
    Додаток 2
    Додаток 3
    Додаток 4
    Додаток 5
  11. Проект рішення “Про приймання-передачу документів з кадрових питань”
  12. Проект рішення “Про припинення права постійно користування земельними ділянками за управлінням освіти, молоді та спорту Збаразької районної державної адміністрації та надання права користування земельними ділянками управлінню освіти, молоді та спорту Збаразької міської ради”
  13. Проект рішення “Про затвердження нової редакції Статуту Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Збаразької міської ради”
    Статут
  14. Проект рішення “Про внесення змін до програми “Здоров`я Збаражчини” комунального некомерційного підприємства “Збаразька центральна лікарня” Збаразької міської ради на 2021-2022 роки”
    Додаток 1
    Додаток 2
  15. Проект рішення “Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “ЦНАП” Збаразької міської ради”
  16. Проект рішення “Про внесення змін до структури Збаразької міської ради”
  17. Проект рішення “Про затвердження Програми розвитку та вдосконалення функціонування ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів у м. Збараж на 2021-2025 роки”
  18. Проект рішення “Про визнання доцільності підготовки техніко-економічного обґрунтування проекту державно-приватного партнерства “Будівництво об’єктів інфраструктури в рамках Програми розвитку туризму у Збаразькій територіальній громаді на 2021-2025 роки””
  19. Проект рішення “Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування старостам Збаразької міської ради”
  20. Проект рішення “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік”
  21. Проект рішення “Про внесення змін в склад комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Збаразької міської ради”
  22. Проект рішення “Про намір передачі об’єктів нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення їх до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності”
  23. Проект рішення “Про передачу на баланс нерухомого комунального майна”
  24. Проект рішення “Про передачу майна”
  25. Проект рішення “Про передачу скретч- карток на бензин”
  26. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність”
  27. Проект рішення “Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам”
  28. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  29. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення в натуру громадянам”
  30. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Телев’як Н. Я.”
  31. Проект рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Гарбуз Б. П.”
  32. Проект рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду Збаразькому РайСТ”
  33. Проект рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду Збаразькому РайСТ”
  34. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  35. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  36. Проект рішення “Про внесення змін в рішення сесії міської ради №VIII/10/32 від 31.08.2021 р.”
  37. Проект рішення “Про розроблення детального плану”
  38. Проект рішення “Про розроблення детального плану”
  39. Проект рішення “Про розроблення детального плану”
  40. Проект рішення “Про внесення змін до рішення “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Збаразької міської ради на 2022 рік””

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту