Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вітання до Дня працівника освіти!

Шановні працівники освіти!

         Щиро вітаю з Днем працівників освіти шкільних вчителів, вихователів, викладачів навчальних закладів, усіх, хто причетний до освітянської галузі, дає світло знань і багатство духу нашим дітям. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Незважаючи на нелегкий  для України час, час карантину, Ви продовжуєте виконувати свою роботу на найкращому рівні, пристосовуючись до нового формату дистанційної освіти та залучаючи до нього учнів.

        Щира подяка Вам за невтомну та нелегку працю, відданість справі та любов до своїх учнів, за Вашу непохитну віру у кожного учня, за Ваше терпіння, розуміння, підтримку і за частку душі, яку Ви щодня даруєте дітям, за самовіддане служіння обраній справі.

       Я від усього серця вітаю всіх вас з цим чудовим святом! Бажаю міцного здоров’я, творчих здобутків, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, а зерно знань, яке Ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай для розвитку та процвітання нашої держави. Нехай Бог завжди допомагає вам у вашій нелегкій, але такій благородній праці .

Міський голова                                                              Роман Полікровський

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту