Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вітання міського голови Романа Полікровського з Днем матері!

Дорогі жінки, любі наші матері!

Сердечно вітаю усіх Вас з чудовим весняним святом – Днем Матері.

Мама! Найдорожче слово в світі.

Де б не був ти, що б ти не робив,

Та вона завжди твій шлях освітить

Ніжним серце, відданим тобі.

         День матері – свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові!  Мама — найдорожча у світі людина. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу, саме її поради допомагають нам у важких ситуаціях.

         Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають найлагідніше свято – День Матері.

        Щира подяка Вам, наші матері, за ласку, любов, мудрі поради, підтримку, турботу та розуміння, переживання і молитви, які допомагають нам в житті. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас життєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти.

    Шановні Матері! Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Бажаю кожній мамі міцного здоров’я, щастя, довгих років життя та рясних Божих благословень! Будьте усміхненими, тепла та затишку, злагоди, душевного спокою! Глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті.Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

З повагою

міський голова Збаража                                                                                Роман Полікровський

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту