Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Збаразькою міською радою проводитиметься громадське обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів, що передбачає координацію діяльності суб’єктів співробітництва з метою спільного здійснення відповідних заходів

Відповідно до Закону України “Про співробітництво територіальних громад”, Збаразькою міською радою проводитиметься громадське обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів, що передбачає координацію діяльності суб’єктів співробітництва з метою спільного здійснення відповідних заходів (далі – проект договору).
У громадському обговоренні можуть взяти участь громадяни Збаразької міської територіальної громади.
Громадське обговорення проводитиметься 20 квітня 2023 року о 10:00 год. за адресою:
м-н Франка, 1 м. Збараж (І поверх, кабінет заступника міського голови з з питань діяльності виконавчих органів міської ради).
Пропозиції та зауваження до проекту договору приймаються до 20 квітня 2023 року на електронну адресу: info@zbarazh-rada.gov.ua
Зацікавлені особи подають пропозиції і зауваження із зазначенням свого прізвища, імені, по батькові, дати народження та адреси зареєстрованого місця проживання. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
Контактна особа, яка уповноважена надавати інформацію з питання, що винесене на громадське обговорення: Сергій Васильович ЛУЧКІН, головний спеціаліст з питань правового забезпечення Збаразької міської ради, тел.: 2-13-13.
Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті громади.

Проект договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту