Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Тернопільщині сплатили понад 77,5 млн грн «патріотичного» збору

На потреби українського війська платники податків Тернопільської області спрямували до державного бюджету 77 млн 505,3 тис. грн військового збору впродовж першого кварталу 2021 року. Надходження платежу перевищило сплату січня-березня минулого року на 6 млн 413,5 тис. грн або плюс 9 відсотків. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

 «Вважаю, це – результат відповідальної позиції працедавців нашого краю. Адже вони гідно оплачуючи роботу своїх працівників, своєчасно перераховують податкові платежі. Відтак держбюджет стабільно отримує кошти для підтримки нашої армії», – констатував очільник податкового відомства Тернопілля.

Лише у березні цього року наші краяни сплатили 28 млн 607,3 тис. грн цього збору. А це на 4 млн 841,1 тис. грн більше, ніж минулоріч та плюс 2 млн 207,3 тис. грн до очікуваних надходжень.

Варто пам’ятати, що лише той, хто працює офіційно й отримує легальні доходи, сплачує відрахування на потреби армії. Військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, що виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Так платники, які бажають підтримувати армію, повинні дбати про отримання легальних доходів.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту