Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Оголошення про проведення громадських слухань щодо врахування громадських і приватних інтересів під час розроблення детального плану в с. Чернихівці

Відповідно до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 “Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні” (із змінами), Збаразька міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації “Детальний план території земельних ділянки із зміною цільового призначення для будівництва виробничо-складських будівель в с. Чернихівці Тернопільського району Тернопільської області” (замовник виконавчий комітет Збаразької міської ради, розробник ТОВ “Геоземсервіс”), згідно рішення сесії 36аразької міської ради №VIII/20/58 від 23.12.2022 р. “Про розроблення детального плану території земельної ділянки”

Громадські слухання відбудуться 08 червня 2023 року о 10:00 год. за адресою: м. Збараж, м-н Івана Франка, 1, в приміщенні відділу архітектури та містобудування 3баразької міської ради.

Метою розробки детального плану території є зміна цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства” на цільове призначення “для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості”.

3 матеріалами містобудівної документації ви можете ознайомитись в Збаразькій міській раді за адресою: м. Збараж, м-н Івана Франка, 1, відділ архітектури та містобудування Збаразької міської ради та на офіційному сайті Збаразької міської ради. За вказаною адресою ви можете надсилати пропозиції (зауваження) з 15.05.2023р. по 15.06.2022 р. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник відділу архітектури та містобудування Збаразької міської ради Золота Тетяна Вікторівна.

Довідка: у відповідності до вищевказаних законодавчих актів пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкт нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту