Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ СТАЦІОНАРНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ЗАХІДНИЙ БУГ”/ ПП “ЗАХІДНИЙ БУГ” (код ЄДРПОУ 32478033) повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Юридична адреса суб’єкта господарювання: 80250, Львівська обл., Радехівський р-н, с.Павлів, проспект Юності,39

Контактний номер телефону: 050-313-5886; e-mail: oleksandr.bondarenko@zahbug.com.ua

Фактичне місцезнаходження об’єкта: 47302, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, м.Збараж, вул. Кармелюка, 1н.

Метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря є дослідження складу та об’ємів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел елеватора для зберігання зерна .

Згідно із Законом України «Про оцінку впливу на довкілля» вказана діяльність не підлягає процедурі оцінки впливу на довкілля.

ПП “ЗАХІДНИЙ БУГ” спеціалізується по веденню змішаного сільського господарства: вирощуванню однорічних і дворічних культур(збирання врожаю,зберігання та підготовка продукції до збуту) .

Всього на території елеватора діє 41 джерело викидів забруднюючих речовин (в т.ч. 1 – пересувне), з яких в атмосферне повітря виділяється 10 забруднюючих речовин, валовий викид яких становить 31,833 т/рік, у тому числі: Оксид вуглецю (10,184 т/рік), Речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом (13,423 т/рік), Оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту (6,841 т/рік), Діоксид сірки (0,362 т/рік), Залізо та його сполуки(у перерахунку на залізо) (0,0005 т/рік),Манган та його сполуки(у перерахунку на діоксид мангану) (0,00006 т/рік),Ангідрид оцтовий (1,022 т/рік).

Парникові гази: Вуглецю діоксид (3696,264 т/рік), Азоту(1) оксид (N2O)(0,093 т/рік),

Метан (0,148 т/рік).

На період проведення робіт з обґрунтування обсягів викидів для отримання Дозволу, згідно з результатами розрахунків розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, установлено, що концентрації забруднюючих речовин від стаціонарних джерел викидів не перевищують ГДК.

Підприємство відноситься до другої групи підприємств, відповідно до Наказу Міністерства охорони навколишього природного середовища України №108 від від 09.03.2006 р., як об’єкт, для якого заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва та заходи щодо скорочення викидів не розробляються.

Підприємство відноситься до другої групи підприємств, як об’єкт, який підлягає взяттю на державний облік, і не має виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування, тому заходи не розроблялись і відсутні.

Підприємство належить до другої групи об’єктів, для яких розробляються документи з обґрунтування обсягів викидів.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати до Тернопільської обласної військової адміністрації протягом 30 календарних днів з дати публікації повідомлення  за адресою: 46021, м.Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел. (0352) 25-95-93, електронна адреса: eco_ter@eco.te.gov.ua.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту