Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Привітання міського голови Збаража з Днем міста Збараж!

ДОРОГІ МОЇ ЗБАРАЖАНИ!
Прийміть найщиріші вітання з Днем міста!

День міста Збараж — це свято всіх, хто тут народився і виріс. Кожного року у травні ми святкуємо разом День нашого рідного міста Збараж. Сьогодні ми відзначаємо 809 річницю нашого рідного міста. Збараж – маленьке містечко з великими перспективами і можливостями, де поруч живуть давня історія і традиція. Дякую кожному з Вас, шановні збаражани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  міста.

Нехай ще не все доведено до ідеального стану, нехай в нашій країні відбуваються зміни, але разом – ми сила! Разом – ми зможемо і далі розбудовувати наше місто, щоб воно дійсно стало сучасним, зручним і комфортним для життя. Нехай сім’я кожного наповниться безмежною любов’ю до рідного міста! Нехай кожен знайде в собі силу допомагати один одному, подати руку допомоги і підтримувати добрим словом у скрутну хвилину!

Але зараз не час для святкувань. На жаль цього року через запровадження карантинних заходів, які спричинені короновірусною інфекцією, ми не зможемо святкувати День міста у травні. Тож масових урочистих заходів з нагоди святкування Дня міста на даний час не передбачається. У випадку стабілізації ситуації в Україні міська рада розглядає можливість проведення святкування з нагоди Дня міста разом з іншими державними святами, які ще попереду. Я вірю що все мине і ми зможемо зібратися разом відсвяткувати День міста.

Щиро бажаю усім повірити у свої можливості та працювати на оновлення та розбудову рідного міста, а також наповнювати його новими відкриттями. Адже, успіх та цвіт великої України починається з маленького містечка, люди якого наповнюють його. Віримо у свої сили, молімось про небесну допомогу у Господа Бога та будьмо добрішими і доброзичливішими один до одного!

Усім бажаю міцного здоров’я, миру, любові, достатку, сімейного тепла та Божого благословення!

 Нехай Господь своєю щедрою рукою  завжди благословляє наше місто, наші оселі та  родини, дарує мир , спокій та порозуміння!

З повагою та щирими вітаннями міський голова Роман Полікровський

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту