Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

В рамках обласної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2023 роки, схваленої рішенням сесії Тернопільської обласної ради від 23.12.2020 р. No 41 розпочав діяти новий Порядок використання коштів, передбачених на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків для суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Зазначений Порядок розміщений на офіційному вебсайті облдержадміністрації за посиланням: http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/26830.html.

Скориставшись даним видом допомоги, суб’єкти господарювання мають можливість отримати відшкодування відсоткової ставки у розмірі 50% за кредитами банків. Цільове використання кредиту за відповідною програмою повинно бути спрямоване на модернізацію технологічного процесу виробництва або основних засобів; придбання або модернізацію обладнання; придбання, будівництво або реконструкцію приміщень.

Детальну інформацію про умови участі в програмі часткового відшкодування можна отримати в Тернопільському регіональному центрі підтримки підприємництва за телефоном (0352) 25 25 85.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту