Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Рішення сорок третьої сесії Збаразької міської ради VII скликання від 18.11.2020 р. та результати поіменного голосування

Результати поіменного голосування депутатів сорок третьої сесії від 18 листопада 2020 року

Протокол №44 засідання сорок третьої сесії Збаразької міської ради VII скликання від 18.11.2020 року

Рішення №VII/43/1 “Про внесення змін до рішення №VІІ/36/1 від 17.12.2019 року “Про міський бюджет на 2020 рік

Рішення №VII/43/2 “Про внесення змін до рішення сесії Збаразької міської ради № VІІ/39/9 від 03.06.2020 року «Про зміни в структурі та штатному розписі міської ради та затвердження положень»”

Рішення №VII/43/3 “Про створення фінансового управління Збаразької міської ради, затвердження Положення про фінансове управління та вжиття заходів щодо його державної реєстрації”

Рішення №VII/43/4 “Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2021 рік”

Рішення №VII/43/5 “Про здійснення публічних закупівель в міській раді”

Рішення №VII/43/6 “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу їх у власність громадянам”

Рішення №VII/43/7 “Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”

Рішення №VII/43/8 “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Збараж”

Рішення №VII/43/9 “Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

Рішення №VII/43/10 “Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки в оренду ТОВ “Чародійка””

Рішення №VII/43/11 “Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Заводська,65 м. Збаража у власність Заєць Г.Г.,Яремчуку Ю. В.”

Рішення №VII/43/12 “Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону в м. Збаражі”

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту