Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Оголошення про набір кандидатів на військову службу

6-ий Волинський прикордонний загін здійснює набір кандидатів на військову службу за контрактом та по мобілізації для комплектування вакантних посад інспекторського складу прикордонних підрозділів у межах Волинської області, а також посад вузькопрофільних спеціальностей.

1.Кухар

2.Екскаваторник

3.Кранівник

4.Зв’язківець (фахівець програміст)

5.Лікар-терапевт

6.Лікар-хірург

7.Фельдшер

Після зарахування до військової служби новопризвані військовослужбовці проходять належну та всебічну військову підготовку у навчальних центрах ДПСУ та за кордоном.

На військову службу за контрактом та по мобілізації у Державній прикордонній службі України можуть бути прийняті громадяни, які мають загальну середню освіту і вище, придатні за станом здоров’я та не мають проблем із правоохоронними органами.

Під час проходження військової служби за контрактом та по мобілізації військовослужбовці отримують грошове забезпечення від 22 тисяч гривень, а також додаткове преміювання у розмірі до 30 тисяч гривень!

Військовослужбовці, які призвані на військову службу за контрактом та по мобілізації, забезпечуються у повному обсязі проживанням, речовим майном та безкоштовним харчуванням.

Також під час проходження військової служби за контрактом гарантуємо можливості кар’єрного росту, навчання та підвищення кваліфікації.

Зацікавленим особам звертатись у відділ комплектування за адресою:

Волинська область, м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6,

6 Волинський прикордонний загін, тел.+380969051301.

Перейти до вмісту