Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Проекти рішень четвертої сесії Збаразької міської ради VIІI cкликання

1/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Цегольник О. І.

2/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Дідух Я. М.

3/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Комендат О. Т.

4/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Хрін О. О.

5/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Долинському Ю. О.

6/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Бастюк Н. О.

7/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Тивонюк С. В.

8/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Мазяр Р. І.

9/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Бранець Л. О.

10/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Козак П. С.

11/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Чорному В. Я.

12/Про затвердження технічної документації ізземлеустрою щодо встановлення межземельної ділянки в натурі (на місцевості),та передачу її у власність гр. Пука Б. М.

13/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Котяш І. Д.

14/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Репеті З.М.

15/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Шмигель А. Б.

16/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Скрипій М. В.

17/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Фецко С. С.

18/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Завадській Г.С.

19/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Гринчак І.М.

20/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Мальчевській М.А.

21/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Кантицькому В.С.

22/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Кіндратюк Є.Є.

23/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Лясківській О.М.

24/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Лясківського М.Я.

25/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Середі І.В.

26/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Кашубі В.Р.

27/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Павленті П.Д.

28/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вардецькому О.І.

29/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ліщинському І.Є.

30/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Чорні Л.В.

31/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Драпала Г.О.

32/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Ванькович З.П.

33/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Цибринському С.М.

34/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Бабій М.П.

35/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Берник Р.Я.

36/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Коваль М.Я.

37/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Коваль С.М.

38/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Ковальчук Л.Є.

39/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сарабун Н. М.

40/Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування старості Шульгаю П.В.

41/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Кулачик Л. В.

42/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Бабій М.Ю.

43/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Вавричук Г.Ф.

44/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Вавричук В.П.

45/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ратушняк Л.І.

46/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матвіїшин О.М.

47/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Ярош В. Т.

48/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність Фейло О.А.

49/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Милян П. М.

50/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Гарбуз Б. П.

51/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Каплуну В. І.

52/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Смалюх П. І.

53/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Комаринській Х. І.

54/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пірог Г. І.

55/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільницькому В. І.

56/Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ліщинській М. А.

57/Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Смакулі М. К.

58/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорняк А. В.

59/Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гарбуз А. В.

60/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степаненко І. А.

61/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фейцарук Ю. В.

62/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чичоті Л. В.

63/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кінь Л. Я.

64/Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Присніцькій М. В.

65/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Мельник Р. М.

66/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Таращук В. М.

67/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дацюк М. П.

68/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Сухановій С. Я.

69/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Олещук М. В.

70/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Тебенько Я. С.

71/Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

72/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Осіпчук С. О. та гр. Совірко М. В.

73/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність Єфимчук С. Б.

74/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Газдевич В. М.

75/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Бойко В. С.

76/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Бойко Н. Б.

77/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Гурик Ю. А.

78/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Мнюх Ю. Б.

79/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Денека М. М.

80/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Красносельській Л. В.

81/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Макаль О. Б.

82/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Тимофеєвій Г. Є.

83/Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радченко Р. І.

84/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Вив’юрка Н. В.

85/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Довгань Н. В.

86/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Олійник А. М.

87/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Олійник О. М.

88/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Рибачок В. Я.

89/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Мельничук Л. Т.

90/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Мельничук С. З.

91/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Марушинському М. Я.

92/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Пиріг Г. А.

93/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Фесенко Г. І.

94/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Присяжнюк Л. М.

95/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у влас-ність гр. Бадрах О. К.

96/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Олещук В. П.

97/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Махно С. Я.

98/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Шмигельському О.П.

99/Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Збараж

100/Програма підтримки комунального некомерційного підприємства «Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги» Збаразької міської ради на 2021- 2022 роки

101/Програма з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаним з наданням медичної допомоги у комунальному некомерційному підприємстві “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької міської ради на 2021 – 2022 роки

102/Про створення Відділу культури Збаразької міської ради
Положення про відділ культури Збаразької міської ради

103/Про прийняття прав засновника Збаразького районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді

104/Про затвердження фінансового плану на 2021 рік
Додаток №1

105/Положення про Управління економіки та залучення інвестицій

106/Цільова соціальна програма забезпечення пожежної безпеки Збаразької територіальної громадина 2021 – 2025 роки

107/Програма сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Збаразької громади Тернопільської області на2021, 2022 та 2023 роки

108/Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства “Максимівська лікарня” Збаразької міської ради

109/Про звернення до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо передачі будівлі Енергокорпусу у власність Збаразької громади

110/Положення про відділ охорони здоров’я та соціального захисту Збаразької міської ради

111/Про затвердженням нової редакції Статуту комунального некомерційного підприємства “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької міської ради
Статут

112/Про створення комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Збаразької міської ради та затвердження його Статуту

113/Положення про призначення стипендій кращим спортсменам Збаразької громади

114/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук В. Г.

115/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Луцков В.І.

116/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тененьській М. С.

117/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левчук О. С.

118/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Совірко М. В.

119/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чуба П. М.

120/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кушнір О. І.

121/Про затвердження нормативної грошової оцінки земель с. Кретівці

122/Про затвердження нормативної грошової оцінки земель с. Грицівці

123/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Худик М. Т.

124/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заровенному В. А.

125/Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Робак М. М.

126/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Пірог М. М.

127/Про розроблення детального плану території земельної ділянки

128/Про затвердження нормативної грошової оцінки ПрАТ “Тернопільський кар`єр”

129/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у власність гр. Салук О. С.

130/Про затвердження нормативної грошової оцінки Державному агентству рибного господарства

131/Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та передачу її у спільну сумісну власність гр. Пірог М. М., гр. Пірог М. П. та гр. Пірог М. М.

132/Цільова програма індивідуального житлового будівництва “Власний дім” на 2021 рік

133/Про Звернення депутатів Збаразької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, НКРЕКП, АМКУ щодо недопущення підвищення тарифів на комунальні послуги

134/Про припинення КП Колодненської сільської ради “ЕКО-СЕРВІС ПЛЮС” шляхом його ліквідації

135/Про припинення КП «Старозбаразьке» шляхом його ліквідації

136/Про припинення КП «ЗАРУДЯНСЬКЕ» шляхом його ліквідації

137/Про ліквідацію відділу освіти Чернихівецької ОТГ

138/Про ліквідацію відділу освіти Колодненської ОТГ

139/Про надання дозволу Збаразькому МКП “Збараж”на списання основних засобів

140/Про внесення змін в Положення про старосту

141/Положення про управління регіонального розвитку Збаразької міської ради

142/Про організацію харчування та встановлення вартості харчування на 2021 рік у закладах освіти Збаразької міської ради

143/Про cтворення Служби у справах дітей Збаразької міської ради та затвердження Положення про службу у справах дітей Збаразької міської ради

144/Про надання дозволу на використання приміщення

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту