Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Проекти рішень 26 сесії Збаразької міської ради VIІI скликання

  1. Проект рішення “Про внесення змін до Програми розвитку та вдосконалення функціонування ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів у м. Збараж на 2021-2025 роки, затвердженого рішенням сесії Збаразької міської ради від 19 листопада 2021 року № VІІІ/11/108 (зі змінами)”
  2. Проект рішення “Про затвердження Програми мобілізації зусиль Збаразької територіальної громади в особі Збаразької міської ради, Збаразької державної податкової інспекції Головного управління державної податкової служби у Тернопільській області Державної податкової служби України із забезпечення надходжень до бюджету громади на 2023-2025 роки”
  3. Проект рішення “Про закріплення на праві оперативного управління майна комунальної власності”
  4. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам”
  5. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  6. Проект рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року NoVIII/20/29 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік””
  7. Проект рішення “Про затвердження угод про співпрацю”
  8. Проект рішення “Про внесення змін до детального плану території”
  9. Проект рішення “Про розроблення детального плану території”
  10. Проект рішення “Про розроблення детального плану території”

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту