Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Проекти рішень 22 сесії Збаразької міської ради VIІI скликання

  1. Проект рішення “Про приватизацію комунального майна Збаразької міської ради”
  2. Проект рішення “Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства “Збаразька центральна лікарня” Збаразької міської ради на 2023 рік”
    Додаток 1
  3. Проект рішення “Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення “Вуличний комітет “Нептун””
  4. Проект рішення “Про надання соціальних послуг окремим категоріям осіб/сімей за рахунок бюджетних коштів (безоплатно) на 2023 рік”
  5. Проект рішення “Про внесення змін до фінансового плану КНП “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької міської ради на 2023 рік”
    Додаток 1
  6. Проект рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 № VIII/4/19 “Про затвердження програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Збаразької громади Тернопільської області на 2021, 2022 та 2023 роки”
  7. Проект рішення “Про внесення змін до рішення Збаразької міської ради від 24.12.2020 №VІІІ/3/19”
  8. Проект рішення “Про затвердження Програми сприяння проведення мобілізації на території Збаразької територіальної громади на 2023 рік”
    Додаток 1
  9. Проект рішення “Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Збаразької МТГ”
  10. Проект рішення “Про звернення до Голови Верховної ради України та народних депутатів України щодо законопроєкту №9103”
  11. Проект рішення “Про внесення змін до рішення Збаразької міської ради від 31.08.2021 № VIII/10/9”
  12. Проект рішення “Про внесення змін до рішення Збаразької міської ради від 30.06.2022 № VIII/17/20”
  13. Проект рішення “Про внесення змін до структури Збаразької мистецької школи Збаразької міської ради”
  14. Проект рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року №VIII/20/42 “Про надання орендарю згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна””
  15. Проект рішення “Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення “Вуличний комітет “Старозбаразький””
  16. Проект рішення “Про виключення з переліку Першого типу об’єктів оренди комунальної власності Збаразької міської ради нежитлове приміщення Збаразького ліцею № 2 ім. Івана Франка Збаразької міської ради, площею 68,1 м2”
  17. Проект рішення “Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Збаразької міської ради Тернопільської області пожежно-рятувального автомобіля АЦ-40(131)-137А”
  18. Проект рішення “Про передачу мобільної системи опалення на баланс управління освіти, молоді та спорту Збаразької міської ради”
  19. Проект рішення “Про затвердження змін до бюджету Збаразької міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 19558000000)”
    Додаток 1
    Додаток 2
    Додаток 3
    Додаток 4
    Додаток 5
  20. Проект рішення “Про затвердження у новій редакції Статуту Збаразького міського комунального підприємства по благоустрою “Добробут””
  21. Проект рішення “Про внесення змін до Порядку складання, погодження, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств Збаразької міської ради”
  22. Проект рішення “Про затвердження Меморандумів про співпрацю”
  23. Проект рішення “Про внесення змін до Програми розвитку та вдосконалення функціонування ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів у м. Збараж на 2021-2025 роки, затвердженого рішенням сесії Збаразької міської ради від 19 листопада 2021 року № VІІІ/11/108”
    Додаток 1
  24. Проект рішення “Про припинення договорів оренди нежитлових приміщень”
  25. Проект рішення “Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2023 року”
    Додаток 1
  26. Проект рішення “Про внесення змін до Програми управління побутовими відходами в Збаразькій територіальній громаді на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради № VIIІ/6/29 від 05 березня 2021 року”
  27. Проект рішення “Про затвердження Положення про відділ з ведення військового обліку Збаразької міської ради”
  28. Проект рішення “Про внесення змін до рішення сесії Збаразької міської ради від 17.12.2021 року № VIII/13/11”
  29. Проект рішення “Про внесення змін до Положення про загальний відділ Збаразької міської ради”
  30. Проект рішення “Про затвердження переліку та погодження прейскуранта цін платних послуг комунального некомерційного підприємства “Збаразька центральна лікарня” Збаразької міської ради”
  31. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам”
  32. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  33. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок громадянам”
  34. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки”
  35. Проект рішення “Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в
  36. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування МКППОБ “Добробут””
  37. Проект рішення “Про передачу в постійне користування земельної ділянки Збаразькому МКППОБ “Добробут””
  38. Проект рішення “Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Сулік Ю. І.”
  39. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ “УКРТАУЕР””
  40. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  41. Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  42. Проект рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ПП “Графіт””
  43. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  44. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  45. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду”
  46. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  47. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  48. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду”
  49. Проект рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду”
  50. Проект рішення “Про дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки”
  51. Проект рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  52. Проект рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  53. Проект рішення “Про надання дозволу ТОВ” Смарт Дистрибьюшн сістем” на внесення змін в проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ш. Алейхема,1 м. Збаража”
  54. Проект рішення “Про надання дозволу МКП “Збаразький ринок “Оболоня” на внесення змін в проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Лугова,3 м. Збаража”
  55. Проект рішення “Про внесення змін в договір оренди землі”
  56. Проект рішення “Про продовження терміну дії оренди землі”
  57. Проект рішення “Про відмову ФГ “Агро-Сад” в дозволі на передачу земельної ділянки в суборенду”
  58. Проект рішення “Про надання згоди на будівництво на орендованій земельній ділянці”
  59. Проект рішення “Про надання згоди на будівництво на орендованій земельній ділянці”
  60. Проект рішення “Про надання згоди на будівництво на орендованій земельній ділянці”
  61. Проект рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок”
  62. Проект рішення “Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки”
  63. Проект рішення “Про затвердження в новій редакції Статуту Збаразького міського комунального підприємства “Збараж””
  64. Проект рішення “Про розроблення детального плану території Р. Довгаль”
  65. Проект рішення “Про внесення змін в рішення Збаразької міської ради №VIII/11/51 від 18 жовтня 2021 року “Про розроблення детального плану території””
  66. Проект рішення “Про внесення змін до Програми підтримки громадян, які мобілізовані на службу в Збройні Сили України, Національну гвардію України та Державну прикордонну службу України на 2023-2024 роки”
  67. Проект рішення “Про розроблення детального плану території І. Івашкевич”
  68. Проект рішення “Про затвердження Положення про відділ архітектури та містобудування Збаразької міської ради в новій редакції”
  69. Проект рішення “Про внесення змін в рішення Збаразької міської ради №VIII/20/55 від 23.12.2022 року «Про розроблення детального плану території»”
  70. Проект рішення “Про затвердження Положення про преміювання здобувачів освіти Збаразької мистецької школи міської ради”
  71. Проект рішення “Про демонтаж торгівельних кіосків”
  72. Проект рішення “Про комунальне майно”
  73. Проект рішення “Про створення тимчасової комісії”
  74. Проект рішення “Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів”
    Додаток 1
  75. Проект рішення “Про зміну юридичної адреси Збаразької міської ради”

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту