Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Проєкти рішень 27 сесії Збаразької міської ради VIІI скликання

  1. Проєкт рішення “Про затвердження Положення про фінансове управління Збаразької міської ради в новій редакції”
    Додаток 1
  2. Проєкт рішення “Про припинення шляхом ліквідації Травневського закладу дошкільної освіти “Гномик” Збаразької міської ради Тернопільської області”
  3. Проєкт рішення “Про дозвіл комунальному некомерційному підприємству “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької міської ради на списання основних засобів”
  4. Проєкт рішення “Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької міської ради на 2024 рік”
    Додаток 1
  5. Проєкт рішення “Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства “Збаразька центральна лікарня” Збаразької міської ради на 2024 рік”
    Додаток 1
  6. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Збаразької громади Тернопільської області на 2021, 2022, 2023 роки”
  7. Проєкт рішення “Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Збаразької міської територіальної громади на період до 2030 року”
  8. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми розвитку міжнародного співробітництва Збаразької міської ради на 2023-2027 роки №VIII/20/44 від 23 грудня 2022 року”
  9. Проєкт рішення “Про затвердження Програми відшкодування додаткових витрат на послугу з поводження з побутовими відходами на 2023 рік”
  10. Проєкт рішення “Про надання дозволу на списання піаніно “Україна” №137303″
  11. Проєкт рішення “Про укладання та затвердження меморандумів про співпрацю”
  12. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми підтримки громадян, які мобілізовані на службу в Збройні Сили України, Національну гвардію України та Державну прикордонну службу України на 2023-2024 роки”
  13. Проєкт рішення “Про передачу майна”
    Додаток 1
  14. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми розвитку та вдосконалення функціонування ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів у м. Збараж на 2021-2025 роки, затвердженого рішенням сесії Збаразької міської ради від 19 листопада 2021 року № VІІІ/11/108 (зі змінами)”
  15. Проєкт рішення “Про затвердження звіту про виконання бюджету Збаразької міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року”
    Додаток 1
  16. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Збаразької громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021 – 2024 роки”
  17. Проєкт рішення “Про звільнення від орендної плати фізичної особи-підприємця Пилип’юк А.П. та припинення договорів оренди”
  18. Проєкт рішення “Про включення до Переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації”
  19. Проєкт рішення “Про намір передачі об’єктів нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення їх до Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності”
  20. Проєкт рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року №VIII/20/29 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік””
  21. Проєкт рішення “Про затвердження в новій редакції статуту Доброводівського ліцею імені Олександра Смакули Збаразької міської ради Тернопільської області”
  22. Проєкт рішення “Про доповнення Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “ЦНАП” Збаразької міської ради”
  23. Проєкт рішення “Про затвердження Порядку надання статусу борця за незалежність України у ХХ столітті на території Збаразької громади”
  24. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми сприяння проведення мобілізації на території Збаразької територіальної громади на 2023 рік”
  25. Проєкт рішення “Про затвердження змін до бюджету Збаразької міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 19558000000)”
    Проєкт рішення “Про затвердження змін до бюджету Збаразької міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 19558000000)”
    Додаток 1
    Додаток 2
    Додаток 3
    Додаток 4
    Додаток 5
  26. Проєкт рішення “Про початок процедури визнання майна безхазяйним”
  27. Проєкт рішення “Про створення добровільної пожежної охорони Збаразької міської територіальної громади”
  28. Проєкт рішення “Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Збаразької міської ради Тернопільської області автотранспортного засобу”
  29. Проєкт рішення “Про внесення змін до Програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції Об’єднаних сил, членів сімей осіб, загиблих під час проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, членів сімей Героїв Небесної Сотні, постраждалих учасників Революції Гідності на 2021-2025 роки”
    Додаток 1
    Додаток 2
  30. Проєкт рішення “Про затвердження Програми розроблення історико-архітектурного опорного плану міста Збараж та детальних планів території”
  31. Проєкт рішення “Про затвердження акту”
  32. Проєкт рішення “Про затвердження Програми фінансової підтримки вуличних комітетів Збаразької міської територіальної громади на 2023-2025 роки”
  33. Проєкт рішення “Про розроблення детального плану території Скалецький Н.”
  34. Проєкт рішення “Про розроблення детального плану території Середа А.”
  35. Проєкт рішення “Про внесення змін в рішення Збаразької міської ради №VIII/24/18 від 05 липня 2023 року “Про розроблення детального плану території””
  36. Проєкт рішення “Про розроблення детального плану території Самотіс Д.”
  37. Проєкт рішення “Про внесення змін в рішення Збаразької міської ради №VIII/22/46 від 09 травня 2023 року “Про внесення змін в Генеральний план. Концепція розвитку міста Збаража в частині розроблення історико-архітектурного опорного плану””
  38. Проєкт рішення “Про внесення змін в рішення Збаразької міської ради №VIII/24/16 від 05 липня 2023 року “Про розроблення детального плану території””
  39. Проєкт рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам”
  40. Проєкт рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  41. Проєкт рішення “Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  42. Проєкт рішення “Про дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки”
  43. Проєкт рішення “Про надання дозволу на внесення змін в проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  44. Проєкт рішення “Про дозвіл на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”
  45. Проєкт рішення “Про дозвіл на розроблення технічних документацій із нормативної грошової оцінки земель населених пунктів розміщених на території Збаразької територіальної громади”
  46. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення”
  47. Проєкт рішення “Про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок”
  48. Проєкт рішення “Про дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді “Парафія покладення пояса Пресвятої Богородиці”
  49. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок”
  50. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  51. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  52. Проєкт рішення “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь”
  53. Проєкт рішення “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під польовими дорогами та передачу їх в оренду”
  54. Проєкт рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок громадянам”
  55. Проєкт рішення “Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду”
  56. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”
  57. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо встановлення меж Збаразької міської територіальної громади”
  58. Проєкт рішення “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам”
  59. Проєкт рішення “Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду”
  60. Проєкт рішення “Про затвердження проекту землеустрою та передача в оренду земельну ділянку”
  61. Проєкт рішення “Про передачу в оренду земельної ділянки”
  62. Проєкт рішення “Про передачу земельних ділянок в оренду на земельних торгах”
  63. Проєкт рішення “Про надання згоди на будівництво на орендованій земельній ділянці”
  64. Проєкт рішення “Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо зняття та перенесення родючого шару ґрунту”
  65. Проєкт рішення “Про надання дозволу складання проекту землеустрою для передачі в оренду земельної ділянки на земельних торгах”
  66. Проєкт рішення “Про затвердження проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій об’єктів природо-заповідного фонду”
  67. Проєкт рішення “Про затвердження Програми щодо розроблення паспортів водних об’єктів”
  68. Проєкт рішення “Про завершення роботи аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації — приміщення 1-9 торгового павільйону літери “В”, що входить до торгових павільйонів з господарськими будівлями та спорудами ринку “Оболоня”, площею 10,9 м2”
  69. Проєкт рішення “Про завершення роботи аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації — приміщення 1-3 торгового павільйону літери “Г”, що входить до торгових павільйонів з господарськими будівлями та спорудами ринку “Оболоня”, площею 11,0 м2”
  70. Проєкт рішення “Про розгляд депутатського запиту”

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту